Fixa ett långt och fylligt hår själv

Det finns vissa knep du kan ta till för att exempelvis få tunt hår att se fylligt ut. Du som ger dig ut på nätet för att hitta information om hur du får ett fylligt hår, eller hur du får håret att växa snabbare, kommer mötas av många olika tips. En del tips är bra, medan andra kanske fungerar mindre väl för att få håret att växa.

Tips för ett långt och fylligt hår

En del hävdar att örter som rosmarin kan få ditt hår att växa snabbare. Det är dock ganska osäkert om det här tipsat faktiskt fungerar. Vissa tycker även att håret både växer snabbare och mår bättre om de använder ricinolja i hårbotten.

Utöver husmorstips på hur du fixar ett långt och fylligt hår, finns saker du kan göra som ger ditt hår bra förutsättningar. Så som att exempelvis använda hårinpackning regelbundet, inte färga eller bleka håret för ofta och att sova med håret i en fläta.

Extensions och hårförlängningar

Du som inte vill vänta på att ditt hår ska växa sig längre, kan ta hjälp av extensions och hårförlängningar. De kan inte bara göra ditt hår längre, utan även ge volym till håret. Beställ online redan idag och få dina hårförlängningar eller extension levererade direkt i brevlådan.