Första barnbarnet

Har ni fått den stora förmånen att bli mormor och morfar eller farmor och farfar så vill vi gratulera. Det är nu som dom säger att livets efterrätt kommer. Att ens egna barn växer upp är ju något som man vänjer sig vid och nu kommer det ett nytt parti i livet med att de barn man uppfostrat får egna barn.

Dop eller namngivningsceremoni

Detta är en stor händelse och bland det första stora som man ska få vara med om är ett dop eller en namngivningsceremoni. Det är inte alla som väljer att döpa sin barn idag men vissa för den traditionen vidare i samband med att man namnger sitt barn. Självklart som mor- eller farförälder så vill man vara med och fira sitt första barnbarn när detta sker. Det är en stor händelse i livet och man vill på bästa sätt fira detta.

Ettårskalas att se fram emot

Nästa stora händelse är när man har ett ettårskalas att se fram emot. Detta är också något som brukar engagera alla i familjen, släkt och vänner. Ett bra tips när det kommer till presenter är att kolla upp med föräldrarna vad som de och framför all barnet har behov av. De växer ju så de knakar och kläder är ju något som alltid finns behov av. Har du en händig ådra så kanske du virkat den lite kofta eller något annat till ditt barnbarn.