Våga uttrycka dig själv

Finns det något härligare än känslan av att vara sig själv och våga stå för den man är? Det finns många sätt att uttrycka sig själv på, och ett sätt är genom kläderna du bär eller produkterna du använder.

Visa vem du är och vad du står för genom att ta del av fina produkter i regnbågens tecken! Klicka dig vidare online och välj bland allt från muggar, accessoarer, inredning och kläder – allt i härliga ”proud colours”.

Kläder och accessoarer med budskap

Uttryck dig själv genom en t-shirt med ett viktigt budskap om kärlek och acceptans. T-shirtsen är tillverkade i ekologisk bomull och finns i två olika modeller, en figurnära och en lite rakare modell. Genom att bära en t-shirt ur klädkollektionen Perfect sprider du lite mer kärlek, vart du än går! Missa inte heller alla härliga accessoarer, perfekta när du vill addera en snygg detalj till din vardagslook.

Perfekta presenten

En mugg med ett kärleksfullt budskap är den perfekta presenten oavsett vem du vill överraska. Du kan välja bland en mängd olika tryck och texter som passar alla – bästa kompisen, syskonet, föräldern eller varför inte kollegorna på jobbet? Ge någon du tycker om lite pepp i vardagen genom ett uppmuntrande budskap på frukostmuggen.